13 Ocak 2014 Pazartesi

Pět jednoduchých účesů na plesy

Pěkný podvečer čtenáři :).


Vsadím se, že tento článek Vás bude obzvlášť zajímat :).
Protože nedávno začalo období plesů, tak pro Vás mám pár opravdu jednoduchých návodů na pěkné a celkem i rychlé účesy. Určitě to není nic těžkého, protože jediné, co budete potřebovat je lak na vlasy, kulma(žehlička), pinetky, gumička, hřeben a možná nějaká ozdůbka, kterou byste chtěli svůj účes dotvořit :).
Nebudu tedy už dále zdržovat a vrhnu se na to :).

1. Vyčesání a sepnutí ofiny

Pěkně si vlasy rozčešte a natočte kulmou s velkým průměrem(aby to bylo přesně podle fotky). Vyčešte si pěkně dohladka ofinu(můžete ji natupírovat a nalakovat podle toho, jak Vám drží) a vzadu ji připněte pinetkami. Je na Vás, jestli vyčešete jen ofinu nebo i pár pramenů na boku. Nakonec celý účes zafixujte lakem a můžete vyrazit :).

 

2. Francouzský cop z ofiny a boku

Tento účes už je možná malinko složitější pro ty z Vás, kdo neumíte francouzský cop. Proto můžete poprosit mamku, sestra nebo kamarádku a ty Vám určitě rády pomůžou. Jediná věda je v tom, že si vlasy opět natočíte a z ofiny a boku si uplete cop. Vzadu ho zase pořádně zapinetkujte!


























3. Smotané nebo zapletené a připnuté


Tento účes je snad jeden z nejjednodušších :). Opět si jen navlníte vlasy, smotáte pramínky vlasů vepředu a připnete vzadu. Samozřejmě, že vlasy nemusíte jen motat, ale můžete z nich třeba uplést malý úzký copánek.
TIP! Takto sepnuté dozadu vypadají skvěle malé rybí copánky :).


























4. Navlněný culíček


K tomuto výtvoru budete potřebovat hřeben, kulmu, lak a gumičku. Z obrázku je snad jasné, že si vlasy navlníte a sepnete do culíku na bok.
TIP 1! Nad culík si můžete přidat květinku, mašličku nebo jinou ozdobu :).
TIP 2! Culík si omotejte pramenem vlasů(přes gumku). Můžete klidně i copánkem :).

























5. Sepnutý bok


A toto je poslední jednoduchý účes :). OPRAVDU jednoduchý :D.
Jen si jednu stranu vlasů vyčešte(je na Vás kterou), sepněte a zalakujte. Sepnutí můžete např. ozdobit květinkou nebo jinou vlasovou ozdobou :).


























V tomto článku jsem Vám chtěla jen malinko poradit, jak na to :). Samozřejmě, že je na Vás, jak kterýkoliv z těchto účesů upravíte. Můžete si vlasy navlnit, narovnat nebo nakrepovat! Přidat ozdobné skřipečky nebo kytičky :). Využijte také své fantazie a svých vlastních nápadů :).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder